Over ons

De consument aan zet

Het is voor de consument een hele stap om een opzoek te gaan naar nieuwe woonruimte en een bijpassende woningmakelaar. Daarom gaat de consument altijd opzoek naar ervaringen van anderen. Deze ervaringen zijn doorslaggevend voor de keuze die hij uiteindelijk zal maken.

Om consumenten te helpen bij deze wel overwogen keuze is Wuus.nl ontstaan. Op Wuus.nl kan iedereen zijn ervaringen delen over alle makelaars in Nederland, deze makelaars hoeven niet per direct aangesloten te zijn op het platform. Hierdoor kan Wuus.nl een goed beeld geven van de beste woningmakelaars uit diens omgeving. Met de bijbehorende ervaringen van andere consumenten.

Voor makelaars

Door de lancering van Wuus.nl zijn uw makelaarservaringen op internet weer beheersbaar. Beheer uw online klantervaringen nu makkelijk en snel via het onafhankelijke platform van Wuus.nl. Met een bedrijfsaccount kunt u online het verschil maken. Geef uw toekomstige klanten makkelijk en snel meer inzicht in uw bedrijfsactiviteiten.

Wuus.nl, dé doorslaggevende factor

Het vergelijken van ervaringen is op internet de doorslaggevende factor voor wanneer een consument kiest voor een woningmakelaar. Door de komst van Wuus.nl wordt deze keuze hier gemaakt.

Laat zien dat u de beste woningmakelaar bent en meld u vandaag nog aan
Of plaats vandaag nog een review over uw makelaar en help daarmee anderen!